Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

Hoe anderen het speeddaten hebben ervaren...

Enkele succesverhalen van onze awesome singles

Onze deelnemers laten ons geregeld weten hoe hun speeddate avontuur is verlopen. Ze vertellen ons onder meer dat hun speeddating ervaring veel leuker bleek te zijn dan ze oorspronkelijk hadden gedacht, maar ook dat ze er vrienden voor het leven hebben gemaakt of dat ze er hun relatiepartner hebben gevonden. Wij genieten er alleszins van om jullie reacties te lezen en delen ze dus met plezier op deze website. Deelnemers met een succesverhaal zijn onze awesome singles

Alle succesverhalen die hieronder staan opgesomd zijn 100% copy/pastes van de succesverhalen die we binnenkrijgen. Alleen de namen hebben wij aangepast om de persoonlijke levenssferen te respecteren.

Chantal & Bert

Beste organisatoren,

2018 was voor ons een keerpunt op amoureus gebied... met dank aan jullie! We leerden elkaar immers kennen tijdens een speeddate in april in Brussel en zijn ondertussen al 8 maand een heel gelukkig koppel.

We hopen dat jullie op deze manier nog veel singles gelukkig kunnen maken!

Onze beste wensen en veel succes in 2019!

Chantal en Bert 

Barbara & Yves

Er viel vandaag opnieuw een hartverwarmend kaartje in onze brievenbus en dat moeten we gewoon even met jullie delen. We mogen namelijk alweer een SmartVibes baby op onze planeet verwelkomen!

Welkom lieve Hanne en een dikke proficiat aan mama Barbara Roofthooft en papa Yves B. om jullie geluk even met ons te delen. Het hele SmartVibes team wenst jullie alle geluk en liefde toe!

En voor wie het zich afvraagt... Ja hoor, deze fiere ouders leerden elkaar kennen op een SmartVibes speeddate avond in 2014 in Antwerpen.

Jeroen & Liesbeth

Dag Frederic

28 november 2017. Spannend voor ons allebei. Een tweede speeddate ervaring. We hadden allebei iemand mee en gingen er niet meteen vanuit dat we voor onszelf een partner zouden vinden. 7 minuten waren onvoldoende, maar voldoende om te weten dat dit meer zou worden. We hadden er allebei meteen een goed gevoel bij. We spraken af om 'even' iets te gaan drinken. Enkele uren later namen we afscheid, wetende dat het voorbije gesprek helemaal goed zat. Dan toch maar snel terug afgesproken en de vonk sloeg snel over.
Ondertussen zijn we 4 maanden verder en genieten we volop van elkaar.

Bedankt voor het superleuke initiatief en de organisatie van een enorm gezellige avond.

Jeroen en Liesbeth

 

Indy

Hey Smartvibes

Dankzij smartbeat heb ik men huidige vriend leren kennen.
Het is een absolute match en zijn enorm tevreden met de datingsite smartbeat.
Wij gaan een mooie toekomst tegemoet dankzij jullie!
Vandaag 3 maanden geleden was onze eerste date en heb nog geen dag spijt gehad!

Bedankt!

Groetjes Indy

 

Rik

Frederic,

Nog even zeggen toch dat ik de initiatieven die je neemt ivm de SmartVibes activiteiten echt super vind.

Ben laatst naar de party geweest, en vroeger nog een speeddate gedaan,.. en vond er de losse ongedwongen sfeer echt mooi om eventueel andere mensen te leren kennen.
De drink zal ongetwijfeld dezelfde sfeer oproepen, evenals de groepsreizen.
Mooie opzet om de hele vele singles die er zijn toch een kans te bieden een partner te vinden.

Met vriendelijke groeten,
Rik

Eveline & Kristof

Beste Frederik,

Met veel blijdschap willen we je melden dat Kristof en ik sinds 26/08/2017 getrouwd zijn, we leerden elkaar 4 jaar geleden kennen tijdens de speeddate in Leuven!
Het was een sprookjesdag, een droomhuwelijksdag!
Van een succesverhaal gesproken!

Groetjes Eveline en Kristof!

Leen & Nico

Beste Frederic,

op 13 januari 2013 deed ik mee aan een speeddate in Antwerpen.
Ik moet toegeven dat ik nogal sceptisch was, maar het was in ieder geval een leuke avond.
Hier ben ik ook Nico tegengekomen; mijn allerlaatste speeddate van de avond.
Het was al snel duidelijk dat de avond veel te kort was en we hebben heel snel al opnieuw afgesproken.
De vonk is dan ook snel overgeslagen en we zijn blij jullie te laten weten dat we ondertussen bijna 5 jaar samen zijn en samen een huis hebben gekocht!

Nog eens heel erg bedankt om ons samen te brengen!

Met vriendelijke groeten,

Leentje & Nico

Jeroen & Kayleigh

Beste SmartVibes,

Eerlijk?: het lood zat me in de schoenen toen ik op 21/11/2016 vertrok naar Geel om samen met een vriend, die me uiteindelijk toch had kunnen overtuigen ook een keertje mee te doen, ging speed-daten.

Sceptisch ingesteld als ik was hierover, verwachtte ik er niet al te veel potten te gaan breken. Nooit eerder vergiste ik me zo fel: bij het eerste gesprek was het al meteen raak - ik ontmoette er Kayleigh. Onze eerste zeven-minuten-durende-date werd de dagen nadien al snel opgevolgd door een tweede, derde,... ontmoeting. We werden verliefd!

Binnenkort vieren we onze 1st-year-and-many-more-to-come jubileum en bouwen we vol overtuiging verder aan onze toekomst SAMEN.

"In seven minutes to heaven": het zou zo maar even de slogan kunnen zijn van ons verhaal.

Vele verliefde groeten

Jeroen & Margo

Beste Frederic

ook mij mag je uitschrijven want zoals jullie slogan zegt ("SmartVibes brengt mensen samen"), heeft de speeddate op 24/01 in Gent me samengebracht met de man van mijn dromen.

Alexander & Pleuni

Beste SmartVibes,

Op maandag 4 juli 2016 hebben we, elk apart, deelgenomen aan een avondje Speeddaten in Brugge.
't was voor allebei onze eerste keer. Na die avond hebben we elkaar als 'match' aangeduid op de website. We zijn als kennismaking eens gaan eten. Een heel gezellige avond!
Wat daarna volgde was een zomer met diverse afspraakjes. De "vibe" zat blijkbaar goed!:-) Sinds eind augustus kwam 'van het een het ander'. (Als je begrijpt wat we bedoelen...;-)).

Om een lang verhaal kort(er) te maken: we zijn nu 7 maanden verder, zitten op dit eigenste ogenblik te genieten op een terrasje in Parijs, én van elkaar, en eind juli verhuizen we naar een woning die we samen hebben gekocht. We hopen op die nieuwe locatie nog vele jaren van elkaar te kunnen genieten.

Just to let you know dat SmartVibes voor ons 'the right place @ the right time with the right kind of person' was!:-)

Nog veel succes met jullie SmartVibes!

Groetjes,
Alexander & Pleuni

 

Julie & Jeroen

Hallo,

Hierbij wil ik even laten weten dat jullie speeddate concept echt geweldig is! Vorig jaar in mei heb ik deelgenomen aan een speeddate in Leuven en daar heb ik een geweldige juffrouw, Julie, ontmoet. Na een hele leuke babbel van 7 minuten was het al snel duidelijk dat we nog niet uitgepraat waren en er heel wat raakvlakken waren.

Enkel hele leuke dates later is de vonk dan aan beide kanten overgeslagen. Nu zijn we een jaar verder en gaat het nog steeds supergoed en maken Julie en ik samen verdere toekomstplannen! Ik zou een speeddate dan ook aan iedereen die nog niet overtuigd is willen aanraden! Laat je hoofd zeker niet hangen indien een eerste deelname niet meteen een succes is. Je moet uiteraard ook een beetje geluk hebben met de mensen die zich hebben ingeschreven. Ikzelf heb ook enkele keren deelgenomen, maar zoals je ziet, geduld loont;-).

groeten,

Julie & Jeroen

Christoph en Bieke

Hallo,

Bij deze laat ik jullie even weten dat Christoph en mezelf een koppel zijn geworden! We hebben elkaar leren kennen op de Valentine speeddate in de Sleeplife van 13/02 in Roeselare.

Het is grote liefde:-)!

Groetjes Bieke

Sarah en Wouter

Beste,

Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen door jullie organisatie op de valentijnsparty in het Feestpaleis te Beervelde. Zijn sleuteltje bleek die avond te matchen met mijn slotje. Na wat over en weer smsen gingen we voor de eerste keer samen op date. Ondertussen zijn we 2,5 jaar verder, hebben we samen een huis gekocht en zijn we op 17 september ook getrouwd!
We wouden jullie langs deze weg bedanken omdat jullie ons samen gebracht hebben!

Groetjes
Sarah en Wouter

 

Karen en Stijn

Dat de SmartVibes gong staat te blinken op de huwelijksuitnodigingen van Karen & Stijn is niet toevallig,. Deze 2 lovebirds ontmoetten elkaar namelijk in 2011 op een van de SmartVibes evenementen in Gent. Toen Karen ons mailde met de vraag of ze de gong even mochten lenen voor hun huwelijksfotoshoot, konden we niet anders dan enthousiast positief reageren.

Karen & Stijn hebben intussen al een dochtertje samen en gaan nu ook hun SmartVibes avontuur vereeuwigen met een officieel ja-woord op 12 augustus 2016.

 

Een dikke proficiat van het SmartVibes team en veel geluk samen!

Greet

Dag SmartVibes-organisator

Dank voor jullie attente opvolging.
Ik ben heel tevreden over de aanpak en communicatieve opvolging van dit concept. De avond is perfect en zeer gemoedelijk verlopen. Het was zeer gezellig: ook in groep. Eerst met de dames apart en erna met de gemengde groep.
Nadien is er voor mij ook een positieve en vrij onverwachte wending gekomen.... Grappig eigenlijk. De eerste man waar ik een gesprek mee had was Ludo. Met hem had ik ook een klik. We hebben zaterdag afgesproken en het is een babbel geworden van 12 uur ipv 7 minuten. Het klikte wel erg goed tussen ons. We zagen elkaar alweer terug daarna. Op dit moment voelen we ons dan ook beiden heel gelukkig dat we elkaar zo snel hebben mogen vinden..... Dankzij SmartVibes Fingers crossed dus dat deze prille magie mag standhouden!

Liefs
Greet

Jonas

Dag Frederik,

Ik heb op de laatste speeddate Kristien leren kennen. Een fantastische vrouw.
Wij zijn nu een gelukkig koppel.
Hartelijk dank om dit mogelijk te maken!

Maar dat wil ook zeggen dat mijn inschrijving voor 20 aug mag geannuleerd worden.

Mvg,

Jonas

Nadine

Ongelooflijk hoe wij samen passen

Beste,

Op 29/01/2014 heb ik deelgenomen aan de Speeddate in Gent.
Ondertussen ben ik bijna zes maanden samen met Roel, die ook die avond op de speeddate aanwezig was.
Ik weet niet of jullie er effectief rekening mee houden bij het samenstellen van de dates, maar onze profielen waren bijna identiek.
Ongelooflijk hoe wij samen passen. Dat is nu eens echt een perfecte match. Zonder jullie hadden wij elkaar nooit gevonden, ook al vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen.
Ondertussen wonen we ook al samen.
Ik denk dat het voor jullie ook wel leuk is om te weten dat er koppels uit voortvloeien. Vandaar dat ik jullie een mailtje stuur.
Ik kan jullie alleen maar aanmoedigen om nog veel speeddates te organiseren. Het werkt echt wel!

Bedankt!

Emma

En plots kregen we dit kaartje in onze bus:

Olivier

Beste mensen van Smartvibes,

Graag deel ik ook ons succesverhaal met zij die overwegen een gokje te wagen met speeddating.
Ik had me eerst ingeschreven voor februari (Valentijn-effect?:p), maar had toen een longontsteking dus moest het verzetten. Dat was geen probleem.
Op 2 maart 2011 ging ik vervolgens op speeddate in de Pelgrom in Antwerpen. Ik ging er naartoe met de verwachting een leuke avond te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.
Bijna elk van de 11 gesprekken was leuk en ontspannen. Ik had zelf 5 matches en daaruit zijn dan 4 dates gevolgd. De eerste 3 dates vielen jammer genoeg tegen. Van de 4de match had ik niet zo hoge verwachtingen, maar wilde het er zeker op wagen. Het was een geweldig leuke avond en we hadden een fantastische babbel. We hebben veel gelachen en voelden ons direct op ons gemak bij elkaar. Sinds vorige week zijn we 5 jaar samen en nog steeds enorm verliefd en gelukkig. Klinkt misschien melig, maar zelfs na 5 jaar maakt mijn hart nog altijd een sprongetje als we elkaar zien na het werk:) Vorige zomer heb ik haar ten huwelijk gevraagd op een romantisch meertje in de Franse bergen.
Je moet geluk hebben, maar wie niet waagt niet wint...;)

Groetjes en doe zo verder!

Ingrid

Het jaar in schoonheid afronden

Beste medewerkers van Smartvibes,

Hierbij wil ik jullie graag laten weten dat 2013 voor mij via Smartvibes wel een heel mooi einde kende. In maart 2013 schreef ik me met een klein hartje voor de eerste keer in en het werd een hele leuke avond. Ik bloeide opnieuw open en kreeg mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje terug. In december 2013 schreef ik me nog een keer in om het jaar in schoonheid af te ronden. Het werd een onvergetelijke avond waarop ik de liefde van mijn leven tegenkwam. Een etentje in Gent later was ik stapelverliefd! Ondertussen zijn we al bijna 3 maanden samen en heb ik het mooiste eindejaar ooit achter de rug! Na 4 jaar alleen geniet ik van elk moment dat we samen zijn en besef ik nu pas hoe erg ik dit gevoel gemist heb. Bedankt Smartvibes om dit mogelijk te maken. Hierbij wil ik iedereen die een maatje in het leven zoekt met dit mailtje graag een hart onder de riem steken. Sometimes miracles do happen... Gewoon nooit opgeven, het geluk zit vaak in een klein hoekje en overkomt je op een moment dat je het minst verwacht.

Ingrid

Melissa & Bart

Met tegenzin naar de speeddate

Goeiemiddag,

op 03 maart 2012 vertrokken we allebei een beetje met tegenzin naar de speeddate in de Pelgrom in Antwerpen.
Eigenlijk waren we er echt alle2 van overtuigd dat we daar wel niemand zouden tegenkomen.

Maar toen we samen aan een tafeltje zaten was er toch direct een klik & waren we na 7 minuten nog lang niet uitgebabbeld.
Hoewel de eerste date nog even op zich liet wachten (tja ik vertrok dezelfde week nog naar Thailand), was het snel duidelijk dat er hier meer inzat. Na een tweede date naar de Efteling & nog een etentje bij de Thai wisten we het, this is it!

Ondertussen zijn we 1j & 8 maanden samen en sinds 3 januari 2014 officieel verloofd:)

Dus thanks Smartvibes, voor mijn prins op het witte paard & de ring rond mijn vinger;)!!

Groetjes,

Melissa & Bart

Sanne

1 jongen was een 'blijver'

In maart 2013 deed ik voor het eerst mee aan een Smartvibes avond.
Het was een heel gezellige, vrolijke avond. Achteraf had ik een aantal dates, maar 1 jongen was een 'blijver'. Het duurde nog even voor we een koppel werden, maar inmiddels zijn we toch al 8 maanden gelukkig samen! Volgende zomer gaan we wellicht samenwonen.
Ik heb er trouwens ook een leuke vriendin aan overgehouden, dus 2 vliegen in 1 klap!

Bedankt Smartvibes!

Joanna

Het voelt super

Even melden dat jullie nog maar eens voor een koppel gezorgd hebben. Na de ontmoeting op 6 november in Gent was er een match! We zijn nu reeds een 6tal weken een koppel en het voelt super. Dank je wel, het is zeker een goede formule om iemand te leren kennen. Wij maken alvast reclame.

Joanna

Eveline V.

Het beste in iemand naar boven kunnen halen

Ik kan je het nieuws brengen dat ik ondertussen bijna 4 maanden samen ben met Kristof J. Die ik leerde kennen op mijn eerste speeddate in Leuven. Het zijn de laatste maanden geen gemakkelijke maanden geweest voor mij en Kristof steunt mij ongelofelijk goed daarin, ben dus heel erg blij dat ik die avond ben komen speeddaten. Bedankt smartvibes want ik had de hoop eigenlijk een beetje opgegeven, maar kijk, er bestaan dus wel Nog eerlijke, fantastische mensen die het beste in iemand naar boven kunnen halen, die iemand blijven steunen no matter what.:-) groetjes Kristof J. En Eveline V.:-)

Jo

Sinds kort een relatie

Beste,

Op 09/09 heb ik bericht gekregen dat er een plaats was vrijgekomen voor het event op 10/09, hier ben ik op ingegaan.

Tijdens deze, trouwens zeer aangename, avond heb ik iemand leren kennen waarmee ik sinds kort een relatie heb.

Alvast bedankt (ook voor het toffe concept dat jullie aanbieden, het werkt!).

Jo

Vincent en Veerle

Eraan begonnen zonder er al teveel over na te denken

Laatste grote vakantie..

Een groot doel voor een grote zomer, kinderen entertainen op kamp, genieten van de vrijheid, festivals mee pakken, afstuderen met dat laatste herexamen en beginnen werken, eindelijk!

Een goede vriendin van mij zorgde ervoor dat er nog een doel bijkwam, experimenteren met speeddating. We zaten op een mooie zomeravond buiten met enkele vriendinnen en toen plots kwam het idee terug naar boven, zouden we toch niet eens proberen? Speeddating? Dat zijn zo van die dingen die je kent uit boekjes, series, etc... maar bestaat het ook echt? Oh ja hoor! Enkele dagen later schreven we ons in voor het event in Gent, woensdag 8 augustus 2012.

Spannend, wat gaan we aandoen, wat vertel je in 7 minuten, waar is dat café (jaja ook al waren we studenten uit Gent, we hadden moeite om de bestemming te vinden, toch een beetje stress waarschijnlijk). En natuurlijk ook aanmoedigende berichtjes van de vriendinnen die enorm nieuwsgierig waren!

Een ontspannende, toffe, warme avond. Zo omschrijf ik mijn ervaring met het speeddaten, we wisten niet goed wat te verwachten en het viel echt reuzegoed mee. Er heerste een losse sfeer en ik voelde mij echt op mijn gemak. Een leuke ervaring!

Enja die leuke ervaring had ook gevolgen, intussen zijn Vincent en ik al iets meer dan 6 maanden samen. Super, fantastisch, zalig!
Smartvibes zorgde voor het eerste contact, daarna hebben we het op ons eigen tempo gedaan want het daten daar sta je natuurlijk zelf voor in. We namen de tijd om elkaar beter te leren kennen, geef toe zo samen afspreken is toch ook elke keer weer spannend. Maar ik moet jullie waarschijnlijk niet vertellen wat daten is.
Ik leerde mijn vriend kennen op een ontzettend toffe manier, ik wist snel wie hij was en voelde me al snel meer en meer op mijn gemak bij hem.
Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, ik ben eraan begonnen zonder er al teveel over na te denken en uiteindelijk heeft het zo'n mooie uitkomst! Bedankt smartvibes want zonder jullie had ik nooit mijn lieve, zalige, heerlijke Vincent leren kennen!!

Veel liefs,
Vincent en Veerle

Greet

Mijn perfecte match gevonden

Hallo Frederic,

Vorige maand heb ik mijn perfecte match gevonden op een van de speeddates in Antwerpen. We hebben de voorbije weken veel leuke dates gehad en hoewel we nog maar net een koppel zijn, kon ik toch niet wachten om al een enthousiaste bedankingsmail te sturen:)

Groetjes,
Greet

Machteld en Bram

Is gegroeid tot een verloving met trouwplannen.

Beste,

Op 24 Juli 2012 namen wij deel aan de smartvibes - avond die dan plaatsvond. Na een korte ontmoeting volgde een eerste date, dat de start was van een zeer romantische datingperiode en ondertussen is gegroeid tot een verloving met trouwplannen. Wij denken met plezier terug aan de bewuste speed-date avond en willen jullie dan ook ten zeerste bedanken! Wij wensen jullie organisatie nog veel succes!!
Machteld en Bram

Sara & Steven

Dit is niet zomaar een relatie

Beste Frederic,

15 mei 2013 gingen we beide toch nog ietwat vertwijfeld naar een Smartvibes event in Gent...wat achteraf een uitstekende keuze bleek te zijn!
Het was waarschijnlijk al een voorteken dat we samen nog volop babbelend het café verlieten, maar heb hem (typisch vrouwelijk waarschijnlijk:-)) toch nog eventjes laten wachten...maar al snel bleken we meer dan een match te zijn, en na drie dates waren we dan ook een onafscheidelijk koppeltje. Ondertussen zijn we bijna drie maand samen en weten we...dit is niet zomaar een relatie, dit is voor het leven. Een fantastische vakantie samen en oneindige gesprekken (ja, ook over trouwen en kindjes) brengen ons tot op vandaag nog steeds dichter bij elkaar en doen ons nog steeds versteld staan hoe perfect we in elkaars leven passen. Uit die gesprekken blijkt trouwens dat we elkaar tientallen keren onbewust moeten 'gepasseerd' zijn op concerten, festivals, maar ook in dezelfde buurtwinkel in het Gentse...maar het is via Smartvibes dat we elkaar eindelijk ontmoet en ontdekt hebben in het drukke stadsleven, vandaar vonden we een 'Dank je wel, Smartvibes!' wel gepast.

Zonnige groetjes van een dolverliefd koppeltje,
Sara & Steven

Toon

Uw smartvibes events werken echt wel

Goeiemorgen

U heeft dat ongetwijfeld al vaker gehoord, maar uw smartvibes events werken echt wel. Zo goed zelfs dat ik eigenlijk geen nood meer heb aan het event van 27/8 waarvoor ik me heb ingeschreven. Mss kan u dit event voor mij annuleren en een waardebon op mijn account zetten? Dan kan ik nog altijd 1 van mijn vrijgezelle vrienden of vriendinnen eens inschrijven.

Mvg,
Toon

Ann

Rond Kerstmis ons eerste kindje

Hoi Frederick,

Ik heb mijn broer onlangs een cadeaubon gegeven voor een smartdate en wat bleek... hij vertelde dat je mij nog kende! Vandaar even dit mailtje om te vertellen dat het momenteel heel goed met me gaat. De laatste keer dat ik bij jullie langskwam heb ik Mathieu leren kennen en dat bleek een fijne man te zijn. We verwachten rond Kerstmis ons eerste kindje, dus da's allemaal wel spannend.

Omdat ik altijd zo enthousiast was, is een zus van een collega een tijdje geleden ook "op smartdate" geweest en... ook zij heeft een 'fijne man' leren kennen! Nu duimen we dus voor mijn broer:-)

Groetjes,
Ann

Sandra

Door al mijn vooroordelen niet verwacht

Een zeer zonnige middag,

Op 26/04/2012 trok ik redelijk sceptisch naar een van jullie avonden in Leuven. Ik was ingeschreven door vriendinnen.
Ik leerde er Bram kennen, ik hoef jullie niet te zeggen dat ik dit door al mijn vooroordelen niet verwacht had.
Wel volgende week trekken wij een fles cava open in de duinen voor ons 3 maand samen zijn.... Ik denk dat nu de tijd gekomen is om te zeggen BEDANKT SMARTVIBES:o)
T leven met een lief kan best fijn zijn!!

Groetjes

Annelies en Wim

Het klikte enorm goed tussen ons

In april 2011 hebben wij meegedaan aan de SmartVibes voor de leeftijd 40-55jaar in Gent. Dat is ons allebei goed bevallen. We hebben een paar keer afgesproken en het klikte enorm goed tussen ons.
Sinds 25 juni zijn we gelukkig samen en genieten er nog ieder moment van. SmartVibes is een zeer goede formule. Wij hebben natuurlijk wel geluk gehad dat het voor ons allebei de eerste keer raak is....

Annelies en Wim

Fanny

Falling in love

Hi, Frederic,

We would like to let you know that Fanny and Bart are falling in love
to each other immediately after the SmartVibes on 05/05/2010. We thank
you to have created this chance for us to meet.

with friendly regards,
Fanny

Pieter, Sofie en Evelien

Eerste dochter

Hoi,

Wij leerden elkaar bijna 4 jaar geleden kennen via SmartVibes. Ondertussen is onze eerste dochter 9 maanden.

Nogmaals bedankt om ons bij elkaar te brengen!

Groetjes,
Pieter, Sofie en Evelien

Stefanie

Het wordt echt he zo

Dag Frederic,

Weet je, het gaat nog altijd fantastisch tussen Geert en mij! Ik hoop écht écht dat dat zo blijft duren.
Ondertussen heb ik zijn kindjes al een eerste keer gezien (en maandag een tweede keer) en hij mijn ouders, broere en schoonzus... het wordt echt he zo:-)
Nog eens merci he voor de speeddate in Gent:-)!!

Groetjes
Stefanie

Nathalie

Happy in love

heyhey,

Ik wou maar even laten weten dat de speeddate van 10/02/2011 in Antwerpen een succes was! Ik ben ondertussen 2 weekjes samen en happy in love! Bedankt alvast!!

Groetjes,
Nathalie

Christophe

Beste,

Op 22/6/2018 ging ik naar jullie party in het Felix Pakhuis Antwerpen. Het was de eerste keer dat ik naar één van jullie evenementen ging en vond het heel goed georganiseerd, jullie hebben er in ieder geval een fan bij. Een leuk feest op een mooie locatie wat kan je nog meer verlangen.

Alvast bedankt voor jullie reactie en zeker en vast tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Christophe P.

 

Louise

We genieten 100%

Hoi Frederic,

Eigenlijk heb ik wel leuk nieuws om te melden: ik ben momenteel geen vrijgezel meer en nog leuker: ik heb die jongen leren kennen tijdens jullie speeddate!  't Is allemaal nog heel pril, dus ik ben nog wel voorzichtig, maar voorlopig genieten we 100% van alle momenten dat we samen zijn... En wat de toekomst brengt, tja...: dat zullen we wel ontdekken, zeker!

Groetjes,
Louise

Guy

hallo Frederic.

Je had mij ingeschreven voor 13.10.in de pelgrim. Ik ging het nog betalen via de bank. Maar nu is het toch nog iets geworden met mijn match van vorige keer. Ik kan dus niet meedoen. Sorry voor de moeite.ik wil jou en iedereen die met jou samenwerkt heel erg bedanken.

Ik had al van alles geprobeerd en met wat jullie doen valt al de rest in het niets.ik had toen al een hele toffe avond en nu is het helemaal goed.

Guy

Bart

Hallo!

10 juli nam ik deel aan de speeddate in Brugge. Mijn eerste indruk was al onmiddellijk positief: een gezellige, ontspannen sfeer, goede organisatie en zelfs enkele nuttige tips net voor de dates! Die avond heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen, toevallig de eerste vrouw op mijn allereerste speeddate. Het klikte al op die eerste avond! Enkele afspraakjes later was die vonk alleen maar groter geworden en ondertussen zijn we toch al bijna 5 maanden samen.
Kortom: Dank u Smartvibes en hopelijk kunnen jullie nog meer mensen samenbrengen!

Mvg,
Bart

Greg & Eveline

In Juni 2014 zijn wij getrouwd

Beste,

In december 2011 heb ik op een etentje via "Eten en Daten " Eveline leren kennen!
In Juni 2014 zijn wij getrouwd.

Wij willen Jullie daarvoor danken en wensen jullie nog veel succes met jullie organisatie!

Geniet van 2015!

Mvg
Eveline en Greg

Sarah

Beste,

Op de SmartParty van 13/2/2015 werden er een aantal foto's genomen. Omdat ik en mijn vriend elkaar daar hebben leren kennen hoopten we daar enkele beelden van terug te kunnen vinden.
Hebben jullie de foto's ergens gepubliceerd?

Alvast hartelijk dank voor uw bericht.

P.S. Ik was daar overigens met 2 vriendinnen en ook zij hebben daar iemand leren kennen waar ze intussen een relatie met hebben, voor hen zou het ook leuk zijn mochten e foto's kunnen krijgen van het feestje.

Groetjes,
Sarah

Anke

Beste,

Ik wilde nog even een reactie geven op mijn speeddate van 22 oktober te Geel. Dit was voor mij de allereerste keer en ik ging ernaartoe zonder enige verwachting, gewoon een leuke avond beleven en eens weten wat speeddating juist is. Heb dit altijd al eens willen doen. Dus was wel even spannend. Na de speeddate zijn we met nog een aantal mannen en vrouwen blijven plakken en hebben we veel fun en plezier gemaakt. Was echt tof. Uiteindelijk ben ik als laatste vrouw nog verder op stap geweest met 2 kameraden waar wel fun en plezier viel mee te maken. Het was dus een meer dan geslaagde avond. Met 1 van die 2 mannen heb ik sindsdien al elke dag contact en momenteel leven we precies in een sprookje. Ik had nooit verwacht dit nog ooit mee te kunnen maken. Het klikte meteen en na een paar dagen was wel snel duidelijk dat we voor elkaar kozen en zijn sinds die bewuste donderdag echt onafscheidelijk. Voila nog een mooie reactie voor jullie site van een geslaagde match;-)

Met vriendelijke groeten,

Anke (Geel) en Koen (Westerlo)

 

Karen & Stijn

Beste,

Mijn man en ik hebben elkaar via jullie leren kennen in december 2011.
Dit jaar trouwen we en we willen voor onze huwelijks-uitnodiging het thema speeddate naar voorbrengen.
We zouden daarvoor zo een 'gong' willen gebruiken die jullie gebruiken tijdens de speeddate voor het doorschuiven naar de volgende persoon.
Is het eventueel mogelijk die te lenen bij jullie?
We hebben deze slechts nodig voor de fotoshoot en kunnen die dus zeker binnen de 24uur terug bezorgen...

Het zou echt een super hulp zijn en onze uitnodiging volledig afmaken!

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Mvg
Karen & Stijn

Marleen

Hallo,

Ik heb genoten van je avondje speed-date in december. Ik heb er tot nu toe een hele lieve man aan overgehouden. Het klikt echt wel tussen ons. Het is nog pril, we weten niet wat de toekomst zal brengen, maar ik heb er goede hoop op. Bedankt voor de fijne avond die jullie ons bezorgd hebben.

Met vriendelijke groeten,

Marleen

Veronique & Peter

Het staat al lang op mijn "To-Do" lijstje om jullie een mailtje te sturen met het leuke nieuws dat ik die avond mijne Peter ben tegengekomen.

We hebben na de speeddate snel terug afgesproken en hebben uitgebreid de tijd genomen om mekaar te leren kennen.
3 maanden later werden we een koppel en dit zijn we een jaar later nog steeds. Ondertussen wonen we ook samen en zijn we op zoek naar een huisje samen.

We hebben samen een fantastisch jaar achter de rug en genieten van elk moment samen.
We zijn de perfecte match en dat voelt nog steeds fantastisch.

Zonder Smartvibes hadden we mekaar waarschijnlijk niet gevonden en daarvoor willen we jullie graag bedanken.

Groetjes,
Veronique

Stijn & Romy

Beste Frederic

Na meermaals te hebben deelgenomen aan speeddates van SmartVibes heb ik, Stijn, via SmartBeat een ongelofelijke 'klik' gemaakt met een geweldige meid, Romy:-).
We zijn jou en de hele SmartVibes-organisatie daar alvast erg dankbaar voor;-)!

Romy en ik hadden graag ons succesverhaal gedeeld met de huidige en toekomstige leden van SmartVibes via de website (http://www.smartvibes.be/nl/succesverhalen-190.htm).

Hieronder vind je ons persoonlijk tekstje, dat je integraal mag publiceren op de site, indien gewenst:-).
Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.
In het bijzonder ook graag onze expliciete dank aan Marc De Prest voor de voortreffelijke wijze waarop hij de speeddates steeds in een welkome en aangename sfeer erg vriendelijk en hartelijk begeleidt.

Ronduit top:D!

Groetjes
Stijn & Romy

Succesverhaal voor op de site:
"We hadden elk apart al een aantal keren gespeeddatet, maar we waren elkaar daarbij nooit tegengekomen.
Wel hebben we de speeddates van SmartVibes elke keer opnieuw ervaren als een erg vlotte, leuke en spannende manier om nieuwe contacten te leggen.
SmartVibes beschikt ook over een leuke datingsite voor de deelnemers van SmartVibes-evenementen, nl. Smartbeat. Het is via die weg dat we elkaar ruim twee maanden geleden opgemerkt hebben en zo zijn we aan het mailen geslagen.
Na een week vol leuke berichtjes hadden we ons 1ste afspraakje, dat maar liefst 9 uur duurde:-)! Het zat dus meteen erg goed tussen ons.
Een weekje later werden we een koppel en sindsdien zijn we erg gelukkig samen...

Fel bedankt:D!"

Wil jij ook jouw verhaal met de wereld delen?

Ben jij ook een van de awesome singles? Vertel ons hoe speeddaten jouw leven heeft veranderd en misschien krijgt ook jouw verhaal een plekje op deze pagina. Uiteraard plaatsen we jouw verhaal zoals je het ons doorstuurt, maar je naam, die veranderen we wel. Bij SmartVibes beschermen we immers altijd je privacy!

Lees gerust nog even verder en geniet van deze verhalen, maar vergeet je daarna zeker niet in te schrijven want de plaatsen voor onze volgende speeddates zijn snel volzet. Als je na het lezen van deze succesverhalen nog steeds niet overtuigd bent dat speed daten ook voor jou heel leuk kan zijn, dan bezoek je best eerst even onze Hoe werkt het pagina's.

Bekijk de cijfers van de maand...

94% zou ons aanbevelen

Dit vonden mensen van hun avond.

Op 247 reacties waren dit de resultaten.

  • 145 vonden de avond goed, zoals verwacht
  • 84 vonden de avond beter dan verwacht
  • 18 vonden de avond niet goed
  • 93% was tevreden over de avond
2
6
5
2
9
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen